Σχολή Ρομανώφ

Καλώς ορίσατε στη Σχολή Χορού Ρομανώφ!

Η σχολή είναι κατασκευασμένη με κτιριακές προδιαγραφές από το Υπουργείο Πολιτισμού και με ιδιαιτέρως προσεγμένη αισθητική και ακουστική. Το πάτωμα της σχολής μας είναι ειδικά φτιαγμένο για την προστασία του σώματος των μαθητών(πχ προστασία γονάτων). Οι αίθουσες μας μεγάλες και φωτεινές με τον κατάλληλο εξαερισμό και θέρμανση καθώς επίσης και ιδιαίτερα προσεγμένες στην καθαριότητά τους. Κάθε αίθουσα καλύπτεται με ηχητικά συστήματα υψηλής ποιότητας και τα τμήματα του κλασσικού χορού και των εξετάσεων συνοδεύονται από πιάνο.

Η σχολή, αντιλαμβανόμενη την επικρατούσα οικονομική κατάσταση, ακολουθεί πολιτική χαμηλών μηνιαίων διδάκτρων, δωρεάν εγγραφή και δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα. Ειδικές διευκολύνσεις γίνονται για δύο ή περισσότερα άτομα της ίδιας οικογενείας και σε ανέργους. Επιπλέον, χορηγείται έκπτωση σε όσους πληρώνουν σε τρίμηνη ή ετήσια βάση. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα σε όλους, να χαρούν τα οφέλη του χορού, της κίνησης, της άσκησης.

Οι συνεργάτες διδάσκοντές μας είναι αυστηρά επιλεγμένοι και με μεγάλη πείρα στο χορό και συγκεκριμένα ο καθένας στο είδος του.

Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται ανοιχτά μαθήματα, που δίνουν τη δυνατότητα στους δασκάλους να δείξουν τη δουλεία τους αλλά και στους μαθητές την ευκαιρία να παρουσιάσουν στο κοινό την πρόοδο τους. Συνήθως, κάθε δύο χρόνια πραγματοποιείται μία παράσταση της σχολής μας με τη συμμετοχή όλων των μαθητών, παρουσιάζοντας την εξελικτική τους πορεία και ψυχαγωγώντας μικρούς και μεγάλους. Επιπροσθέτως η σχολή μας συμμετέχει σε διάφορα φεστιβάλ και εκδηλώσεις χορού που δίνουν την δυνατότητα στους μαθητές να αποκτήσουν αξέχαστες και σημαντικές εμπειρίες.

Επίσης κάθε χρόνο η σχολή μας δίνει την δυνατότητα στους μαθητές να συμμετέχουν σε εξετάσεις και την απόκτηση χορευτικών αλλά και επαγγελματικών διπλωμάτων όπως επίσης να συμμετέχουν σε χορευτικούς διαγωνισμούς.

Η έδρα της είναι στην οδό Θεάτρου 54 στην Καλλιτεχνούπολη Ραφήνας, με θέα προς την θάλασσα και την ευρύτερη περιοχή.